Bruce Springsteen - en man man inte bråkar med...

by Kristina 11. april 2016 21:09

När vi planerade vår resa utgick vi bland annat från var vi trodde det kunde vara trevligt väder (vi hade rätt, det haglar i Texas, är orkaner i Oklahoma och snöoväder nära nog överallt i nordost) och var någonstans det kunde tänkas spelas bra musik. Zac Brown band ska uppträda i Charleston, Bruce Springsteen i Charlotte och så är det ett helt gäng country artister som intar 3 scener i Ft Lauderdale i tre dagar. Allt detta i närtid, så vi valde evenemanget i Florida före North och South Carolina. Tur var kanske det, för TV-nyheterna meddelade i dag att Bruce och E street band ställer in sin spelning i protest mot en anti-regnbågslag som man fattat i delstaten. Heja!

Vi befinner oss nu I Orlando, på ett hotell som sett sina bästa dagar för ganska länge sedan. Målarfärgen och spacklingen i taket får mig att fundera på om vi verkligen behöver fräscha upp det hemma. Johan säger att Americas best value inn plötsligt framstår som lyx, men jag håller inte riktigt med. Inte jämfört med det vi bodde på i Kalifornien i alla fall. Men jag kan hålla med om att springan mellan dörr och karm är så stor att vi ser poolen utanför. Och den ursprungliga safen i rummet har låset uppborrat, den som nu ska användas funkar inte heller. Vi brukar alltid testa tomt först, man slår en kod för att se om det funkar. När man vet att det gör det så använder man skåpet. Det funkade inte idag, jag vet inte om någon tidigare gäst låst skåpet eller varför det inte funkar, men vi bär nog med oss våra besparingar i morgon...

Har hunnit till Florida mall också. Hittade en elegant klänning på Macys som inte var så mycket nedsatt som skyltarna visade, så den övergav jag, bara för att spendera mer på två tröjor på Desigual, trots att jag fick nummer 2 till halva priset... Men jag har nog mer användning för de färgglada tröjorna trots allt, än den lilla svarta med paljetter. 

I morgon blir det då Universal Studios hela dagen. I morse började vi med 50 grader i Atlanta och i Orlando var det 87 grader. Det skulle få vara lite svalare i morgon för min del, men väderprognosen visar liknande siffror.

Tags:

Allmänt | Countrymusik | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2016  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar