Åter på Kyrkogatan

by Kristina 19. april 2016 21:04

Efter tre timmar i luften på väg mellan Miami och Newark landade vi i terminal C. Uppenbart endast inrikesflyg, men var skulle vi ta vägen? Kanske förväntade sig United frågor, för minsann fanns det inte en informationsdisk. "Gå till gate 71, bakom den finns en trappa, den går ni nerför och tar en buss till terminal B". Ja, men då så.

I terminal B uppenbarade det sig en underbar överraskning, en SAS Lounge, dit vi hade tillträde. Åh vad det var gott med ett glas och några pretzels där...

Ombord på Emund Viking var Plus-kabinen inte full, jag tror att alla två-säten var upptagna, men på tre-sätena i mitten satt nog bara en person i varje rad. Det var sköna stolar, bra bild på paddan framför oss och jag valde denna tur att titta på Spectre i början och Peanut, the movie, i slutändan av resan. Johan tittade på Sherlock Holmes, filmen med Robert Downing Jr. Vi slumrade till rätt gott båda två och min "nattmask" jag köpte i San Francisco blev ordentligt invigd. Gul med blommor är den ju inte precis jättediskret, men det spelar ju inte någon roll. Jag ser ju ändå inte någonting utan glasögonen på...

Tre passkontroller senare ankom vi till Tyringe och efter lite pyssel åkte vi till Ängelholm för att hämta hem grabbarna. Jack förstod inte riktigt faran i att det var bilfärd i antågande, så han var den ende som inte gav något motstånd till att bli upplyft och instängd i buren. Woody hade dragit in sin fäll i tunneln och var själv strategiskt placerad där, mellan två öppningar, och Makers hann inte riktigt in under soffan, han fick bara in huvudet från sin plats bakom den. De har som vanligt haft det jättebra, men de är trötta och ser rätt nöjda ut att vara hemma ändå. Vi vilade middag i eftermiddags och jet-lagen från Ängelholm verkar vara minst lika hård som den från USA :)

 

Blåst, regn och solglimtar har vi sett av i dag, men nu är det slut på shortsvädret... Jag kommer att redigera bilder framöver och lägga upp på bloggen. På återseende!

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  april 2016  >>
tiontofr
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

View posts in large calendar