Hettan dödar...

by Kristina 22. juni 2017 18:39

Samantha I dog i dag. Letade förgäves efter satelliter att följa, så vi fick vända tillbaks till hotellet för att hämta den-i-stort-sett-döda Astrid som back up bland vägarbeten och vägar ingen av dem kände igen (Samantha vaknade till liv efter 20 minuter, men det var lite sent). Stackars Astrid kämpade därför på in i det sista med glappkontakt för att hjälpa oss till dagens utflyktsmål, vilket plötsligt inbegrep ett Walmart Supercenter också. Det var dock inga problem att lämna tillbaks Samantha, vi hade annars laddat mentalt för lite olika scenarion, men det behövdes inte. Faktiskt enklare än på ICA Max hemmavid... Så vi gick raka vägen in och köpte en ny TomTom och chansar på att Samantha II lever längre. Det kom upp en varningssignal i går att hon (nummer ett, då) var lite varm, så från och med nu återgår vi till McGyver lösningen när det gäller hållare och så får vi hålla tummarna att Samantha II inte (också) är född på en måndag.

Vi besökte sedeltryckeriet i Fort Worth i dag. Alla elektroniska manicker var förbjudna att ta med sig, och av någon anledning pepparsprej och pistoler också, så det blev nog rätt varmt i bilen för Samantha, så efter den pausen gjorde hon inte många fler minuter innan hon hamnade på Walmart igen. Det blev i alla fall så varmt i bilen en ölburk fick en underlig form och vi kan bara tacka för att den inte exploderade och stänkte ner hela taket... Så nu lämnas inget kvar i bilen som inte är i fast form, som våra hattar och filten vi alltid har med oss för att dölja vårt bagage. Vi har förresten "bara" fällt det ena baksätet och kommer klara oss med det framöver. Är fortfarande förundrad över att bilar har så litet bagageutrymme...

Astrid hjälpte oss därefter till Fort Worth zoo, där vi gick en bra stund. Enligt sig själva tillhör de "Topp fem" av zoo i USA och det var trevligt och bra för de flesta av djuren. Man byggde om på några ställen så det blir nog ännu bättre framöver. Lite kul var att de hade områden som Afrika, Asien och Texas...

I morgon är det midsommarafton! Då åker vi till kusten och Corpus Cristi. På vägen dit är planen att köra till IKEA utanför Austin och köpa sill. Funkar inte det har vi i alla fall färskpotatis och sour cream går också att finna, sedan får vi leka Sällskapsresan för att hitta "sill" 😊.

Tags:

AllmÀnt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum nÀr vi gjort inlÀgg

<<  juni 2017  >>
mÄtiontofrlösö
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar