Hotellshuttle

by Kristina 11. augusti 2018 19:22

Har nu landat i Chicago och allt gick jättesmidigt. Tog flygplatsbussen till terminal 2 eftersom vi läst oss till att hotellshuttlen normalt inte trafikerar utrikesterminalen, vi hade i så fall behövt ringa efter den. Så vi hoppade glatt på den det stod Hyatt Rosemont på, där satt redan en kvinna som var fyra timmar försenad från South Dakota. När vi kom fram till hotellet ville jag bara försäkra mig om att det var Hyatt Place som vi nått, eftersom jag inte såg något Place. Då visade det sig att ingen av oss var rätt.  Det finns tre Hyatt och hon skulle inte heller dit... Ganska uppgiven körde han oss rätt, han fick dricks som han definitivt var värd, men nästa gång tror jag han frågar sina passagerare bara för säkerhets skull.

Så här borde shuttlen sett ut... 

Nu får vi väl gå och lägga oss snart, fler detaljer senare om de nio timmarna i luften. Rummet är rymligt och har utsikt mot flygplatsen plus x antal motorvägar.

Tags:

Allmänt | Obegripligheter | Resor

SSSS som i random control - del 2

by Kristina 11. augusti 2018 12:24

Så, var tog nu mitt tidigare inlägg vägen? Handhavandefel, eller är det bara plattan som bråkar. Troligen ingetdera, eftersom det nu går att läsa. Kanske var det Wifi:t som skojade till det lite. Nåväl, har hälsat på franska bulldogen Pia som är med husse och matte i loungen. Hon pussade nästan ihjäl mig. Not. Jag kan aldrig sluta fascineras över denna hundras privata sfär, hur den ändå måste tilltala mängder ar hundägare världen över. 

Ja, de fyra S:en på mitt boardingpass innebär att jag kommer utsättas för ytterligare kontroll i gaten. Undrar varför det alltid blir jag och aldrig Johan? Ingen nakenskanner i dag på Kastrup förresten till alla parters glädje. Jag fick dock komplimanger vid incheckningsdisken att jag inte liknade mig i passet, utan såg mycket yngre ut. Me like!

Tags:

Allmänt | Resor

SSSS som i random control

by Kristina 11. augusti 2018 10:54

Visst skulle vi njuta av sovmorgon och hotellfrukost, men vi är ju som vanligt lite otåliga, så vi var trots det på Kastrup innan kl 10. Jag fick då de där S:en igen på mitt boardingpass vilket innebär att jag och mitt handbagage ska utsättas för extra kontroll vid gaten. Jag hade förbeställt en Absolut i begränsad utgåva, så nu vet jag var i tax free butiken man hämtar dylika beställningar.  Sitter nu i loungen som är något varmare än önskvärt, men vi får väl svalka oss med lite förfriskningar. Än återstår några timmar innan ombordstigning. 

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  augusti 2018  >>
tiontofr
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

View posts in large calendar