Lihue, Kauai

by Kristina 8. maj 2014 11:29

Har i dag plaskat lite i Stilla Havet. Havet plaskade tillbaks med en jättevåg, så delar av mina kläder har inte torkat än. Delar utrymmet på restaurangen med en höna som spatserar förbi och hoppas på en smakbit, men vi är ju mer för flytande varor, så hon får gå på barnfamiljen bredvid i stället. 

Det är fullt med hibiskusar på öarna, planterade som buskage eller häckar. Ska ladda upp bilder sedan, när jag kunnat redigera storlek.  Det är för övrigt Hawaiis stats-blomma också, denna min favorit. 

Vi ligger över natten i hamn här och kommer att avgå i morgon eftermiddag mot Honolulu,  men först via NaPalis kustremsa som ska vara spektakulärt vacker. Sedan blir det flyg till San Francisco för vår del.

Om ni vill se hur våra katter har det på sitt hotell så titta gärna på www.engelholmskatthotell.se under Blogg. Det går ingen nöd på dem heller :)

Vid lunchen får vi följa ett mindre drama. Ett par kommer seglande, mannen hoppar i en kajak och paddlar runt segelbåten, frun är kvar ombord. 

När segelbåten drivit runt en stund tröttnar Kustbevakningen som kommer puttrande och plötsligt blir det lite småstressigt för paret som tillhör segelbåten, men Johan och jag får följa underhållning från första parkett. Mannen är ombord igen.

Kustbevakningen är inte nöjda utan vill ha med sig paret in till kaj.

Så får de skjuts med Kustbevakningen bort från oss och farleden.

Wildroasters på Hawaii.

Jag plaskar i Stilla Havet.

Nästa våg plaskar tillbaks.

Och när vi sedan åkte längs NaPalis kust så bestod vädret av regn och låga moln...

men visst kunde man ändå ana en spännande natur

och minsann om inte solen dök upp till sist i alla fall!

Tags:

Allmänt | Resor

Powered by BlogEngine.NET 1.5.0.7 - Old School Theme by n3o Web Designers

Om oss

Läser du det här så tror vi att du redan känner oss, då vi inte haft för avsikt att sprida bloggen utanför den närmsta kretsen av familj och vänner. Är det så att du har hittat hit ändå och vill läsa, så skrivs bloggen av Johan & Kristina, två amerikafarare från Skåne.

 

 

Datum när vi gjort inlägg

<<  maj 2014  >>
tiontofr
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

View posts in large calendar